fredag 26 september 2014

Nästan månadsslut

Härligt med helg igen! Tror att många håller med mig och tycker ledigheten är efterlängtad. Och dessutom har det varit löning nyligen, kan ju inte bli mycket bättre!?

Givetvis kan det bli mycket mycket bättre. Varför är det så, att många tycker det är så skönt med ledigheten? Min gissning är att vi kan då själva kan bestämma vad vi ska göra och då för det mesta göra saker vi tycker om. Tänk själv att få göra det man gillar bäst av allt och dessutom få betalt för det, är nog även detta som driver vissa människor att jobba vidare efter 65-års åldern.

Det finns några bloggare som redan har belyst detta att kunna göra det man själv vill utan att vara tvungen att göra andra saker man inte tycker om för att ha råd med det man gillar. Vägen dit är inte spikrak utan det finns många fallgropar på vägen, kanske är lite som att man blir inte en duktig entreprenör utan att först misslyckas. Jag själv var helt fel ute 2008 när jag försökte hitta vinnare i småbolag. Mycket enklare att bli rik genom att köpa mer H&M aktier när det av någon anledning blir en rekyl. :-D

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar