fredag 16 december 2016

Snart jul


Inte lång tid kvar till julafton, året har gått fort. Det är denna tid på året utgifterna ökar något, både inför jul och nyår. Själv köper vi i princip bara julklappar till barnen, till vuxna blir det något enkelt och inte alls dyrt som t ex en blomma eller chokladask. Det är alltid lika intressant att höra hur andra kommit överens om just julklappsinköpen. :-D

Nästa år funderar vi på att åka till huset i Spanien under jul och nyår, slippa tänka på andra förutom egna familjen. Även få lite värme och sol. Tycker att det känns som ett trevligt alternativ, blir som att ge sig själv en julklapp man verkligen vill ha. Vi hade en veckas semester förra månaden i vårt hus i Spanien, härligt att kunna åka ned spontant och få värme och sol.

Aktiedepån har hållit sig stabil och ATH har passerats ett flertal gånger. Blir intressant att se hur det går nästa år och jag kommer fortsätta rulla snöbollen så den ökar i storlek.

God Jul!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Nyss börjat följa din blogg då den verkar intressant. Ska bli spännande att följa din resa :)

  Tycker också att december har varit en riktigt dyr månad, så även min sambo. Blir nog en riktigt dålig sparkvot denna månad. Helt rätt det där ang. julklappar. Att vuxna byter pengar med varandra är egentligen helt onödigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste förresten få fråga hur du tänker kring Telia idag? Ser att det är ett gemensamt innehav i våra portföljer :)

   Radera
  2. Kul att du läser bloggen. I fallet Telia är ju förlikningskostnader fastställda samt även minsta utdelning nästa år. Så personligen behåller jag, de har haft ett tufft år men om man bortser från förlikningskostnaderna så går det ganska bra för Telia.

   Radera