söndag 22 september 2013

Fortsatt upp eller ned?

Veckan startar förmodligen med nedgång på börsen eftersom USA börserna backade så pass mycket som de gjorde i Fredags. Däremot är det lönevecka med pengar som ska in på börsen i pensions- och fondsparande.

FED fortsätter med stödköpen så ekonomin är alltså sämre än vad de trodde i våras när FED gick ut och sa att stödköpen skulle minska denna höst. Och snart blir det bråk kring budget taket igen.
Nu är det 6 år sedan toppen 2007, blir det högre topp i år eller vänder det ned snart? Personligen tror jag det finns utrymme kvar uppåt, men hur som helst tycker jag vi står inför en intressant höst och vinter.

Känns bra att lönen kommer denna vecka, kommer ha extra utgifter denna månad eftersom bilen ska in på service och försäkring ska betalas. Om börsuppgången fortsätter kommer månadsrapporten bli hyfsat bra ändå så det får mer än gärna fortsätta uppåt ett tag till på börsen.

Och var det sista helgen med skön värme? Ja, förmodligen är sommaren slut för denna gång och nu är det dags att börja längta efter julledighet. :-D Nästan är det så iallafall men jag har en vecka semester till värmen innan jul vilket känns helt underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar