onsdag 4 september 2013

Utgifter

Det årliga besöket hos tandläkaren är avklarat och det är lika skön känsla varje gång man går där ifrån. Även om det kostar så är det värt att hålla en god munhygien eftersom jag är övertygad om att det hänger ihop med hälsan i övrigt. Så nu är man ytterligare lite fattigare... :-)

Kommer Obama besöket ge något förutom kaos i trafiken? Jaa, det vet inte jag iallafall men ett handelsavtal mellan EU och USA skulle vara trevligt.

Och idag har det varit sommarväder med börsuppgång dessutom, fortsätter det så här kommer inte målet för året bli svårt att uppfylla. Men jag har en föraning om att det snart är slut med uppgången, magkänslan säger det och kanske även lite andra makro ekonomiska förutsättningar. Men men, man får passa på att njuta av nuet glöm inte det.

2 kommentarer:

  1. Visserligen är inte tandvård lika dyrt som en begravning =), men visst förlänger en god munhälsa livet. Speciellt kärl och hjärtproblem, för att inte nämna infektioner i kroppen! Jag borde verkligen boka en tid...usch...
    Jag tror inte att handelsavtalet var orsaken till att Obama kom alls, utan jag tror att det har med Ryssland att göra. Att finska presidenten var här bekräftar det. Något är i görningen...=(

    SvaraRadera
  2. Japp, boka en tid hos tandläkaren, tjuren vid.hornen så att säga. 😁 Du har förmodligen rätt i att Obamas besök inte gällde handelsavtal utan det rörde sig om en helt annan agenda. Men ett frihandelsavtal skulle nog vara trevligt för oss konsumenter.

    SvaraRadera