Sidor

lördag 5 oktober 2013

USA Budget

Jag tycker det är lite kul att följa kongressen i USA och hur dom kastar paj på varandra utan att komma någonstans och det över ämnet - "Sjukvård till alla". Som svensk och för all del europé är det knepigt att sätta sig in i teparty gängets egoistiska inställning att de fattiga får minsann klara sig själva.

Faktum är ju att finanskrisen bidrog till att skapa många fler och fattiga hemlösa. Nåväl, dom kommer säkerligen att få igenom budgeten och höja skuldtaket innan tiden löper ut så det kan nog vara ett bra tillfälle att fylla på med aktier under tiden. I slutet av November går ju även startskottet för julhandeln i och med Thanksgiving helgen och då blir det förmodligen rally resten av året.

Tror OMXS30 hänger på och vi stannar en bit över 1312 innan årets slut. Passade på att handla lite Telia aktier i veckan för likvider som låg o skräpade på kontot.

2 kommentarer:

  1. Telia är ett bra och tryggt inköp. Mobiltelefon och kringliggande tjänster är något som vare sig svensk eller amerikan kommer att välja bort oavsett om vi kliver över budget-ättestupan eller inte...

    Följer käbblandet lite smått på CNN och kan tänka mig att det om några år blir ngn for av reality-såpa av hela spektaklet! Trots att det egentligen ju är just reality.. :o

    Nåväl, inom ngn vecka vet vi hur det blir... ;)

    /Lattebubbla.se

    SvaraRadera
  2. Ja, och Telia är faktiskt en av svenska aktier som fortfarande är köpvärd.

    SvaraRadera